Fotokopiranje

Firma COPY CENTAR INDEX poseduje dugogodišnje iskustvo u fotokopiranju, s obzirom da je to bila osnivačka delatnost firme.  Fotokopiranje je postupak kojim se duplira, odnosno umnožava određeni dokument, i vrši se u onolikom broju primeraka koje zahteva klijent. Crno-belo, kao i kolor fotokopiranje obavljamo na digitalnim mašinama novije generacije. Ovakvi uslovi za rad fotokopiranja osiguravaju vrhunski kvalitet otiska, a u mnogim slučajevima kopije su vernije od originala. Usluge fotokopiranja vršimo na papirima različite gramaže, u skladu sa potrebama klijenata.

Posle ogromnog broja strana fotokopiranja stekli smo iskustvo u kopiranju dokumenata i knjiga svih vrsta, bez obzira na njihovu veličinu, težinu ili način poveza. Ukoliko postoji potreba Vaš dokument možemo pažljivo raskoričiti radi boljeg kopiranja, a kasnije ga vratiti u prvobitno stanje.

Kopija može biti umanjena ili uveličana u odnosu na original koji ste doneli i to na dimenziju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Takođe, u mogućnosti smo da uvećamo ili smanjmo sam tekst strane, a da format papira ostane isti ili u potpunosti promeniti format materijala.


Pored usluge fotokopiranja na licu mesta od Vaše gomile kopija možemo napraviti uredan dokument, povezati ga spiralnim ili tvrdim povezom.

Potrebne materijale za fotokopiranje  možete doneti lično ili ih poslati putem e-maila. Ukoliko materijal pošaljete elektronskom poštom, čim posao bude završen bićete kontaktirani telefonom ili ćemo Vam unapred naznačiti vreme preizimanja. Takođe, formiranu cenu usluge ćemo Vam reći unapred. Ukoliko kopirate veći broj strana za Vas smo spremili odredjne popuste koje zavise od samog broja stranica.

Zašto mi?

  • > Brza usluga kopiranja
  • > Kratak rok štampanja
  • > Veliki asortiman pečata
  • > Izrada ključeva na licu mesta

Adresa:

Pratite nas!