Usluge grafičkog i web dizajna

GRAFIČKI DIZAJN

„Odelo ne čini čoveka, ali ostavlja dobar utisak”. Isti princip se koristi i u poslovanju, pa stoga grafička rešenja koje koristite u poslovanju ostavljaju jak utisak na Vaše poslovanje. Budite pažljivi kada predstavljate sebe ili svoj proizvod, jer drugi Vas vide upravo onako kako im se prikažete.

COPY CENTAR INDEX Vam stoji na raspolaganju za sve usluge iz oblasti grafičkog dizajna. Tu smo da izađemo u susret svim Vašim željama i da ih sprovedemo u delo. 

Vašoj firmi daćemo vizuelni identitet u poslovnom svetu grafičkim rešenjima kao što su: (dizajn logo-a, izrada flejera, kataloga, brošura, vizit karti, memoranduma, nalepnica, cenovnika, kalendar,a plakata, bilborda, banera, web banera...).

WEB DIZAJN

Profesionalna izrada web sajtova (html/css, php, CMS), za poslovne i privatne svrhe. Ukoliko posedujete web sajt čiji dizajn više nije privlačan i atraktivan, koji ne poseduje važne komponetne i opcije ili ima ograničene mogućnosti, vreme je da posedujete novi sajt privlačnog dizajna i većih mogućnosti. 

Naše iskustvo u oblasti web dizajna, kao i  prilagođavanje novim trendovima, omogućuje nam da klijentima pružimo profesionalne usluge stvaranja njihovog web identiteta. Prilikom izrade Vašeg sajta naš tim od početka aktivno i Vas konsultuje u konačnom igledu sajta. Sajt će sadržati sve potrebne elemente, ali pre svege tehničko-funkcionalnu i estetsku komponentu, kao preduslov kvalitetne web prezentacije. Nudimo Vam kompletnu uslugu stvaranja web identiteta, za privatne potrebe ili potrebe firme, počevši od logoa i dizajna sajta, pa sve do postavljanja istog na server, tj internet. Ukoliko želite da Vaš sajt bude na vrhu pretrage kada se u pretraživaču unose ključne reči koje su usko vezane za Vašu delatnost, tu smo i da Vam kreiramo reklamnu kampanju putem Google Adwords sistema.

Dobićete besprekoranu web prezentaciju koja će biti konkurentna na Internetu i uvek dostupan 24h onima koji traže Vaše usluge i proizvode.

Zašto mi?

  • > Brza usluga kopiranja
  • > Kratak rok štampanja
  • > Veliki asortiman pečata
  • > Izrada ključeva na licu mesta

Adresa:

Pratite nas!