Koričenje

COPY CENTAR INDEX Vam nudi nekoliko tipova koričenja, u zavisnosti od namene.

TVRDO KORIČENJE 

Tvrdo koričenje je proces spajanja stranica dokumenta u jednu celinu obložen i zaštićen koricama koje mogu biti od tvrdog papira, kartona ili kože. Tvrdim povezom se najčešće koriče diplomski, master i doktorski radovi, ali i važna i dragocena dokumenta koje želite da sačuvate od uticaja vremena. Tvrdi povez dozvoljava upotrebu raznih vrsta papira (mat ili sjajni), kao i njegovu različitu gramaturu.

Za ovu vrstu koričenja i otiska na koricama potreban nam je interval od dva dana.


KORIČENJE PLASTIČNOM SPIRALOM

 

Koričenje plastičnom spiralom (spiralno koričenje) je najrasprostranjeniji i najekonomičniji vid koričenja. Koričenje koje omogućava naknadnu izmenu ukoričenog materijala bilo dodavanjem novog materijala, zamenu ili uklanjanje delova postojećeg sadržaja. Koričenje plastičnom spiralom pogodno je za seminarske radove, predavanja, kopirane knjige, brošure, projekte, analize i bilo koju drugu dokumentaciju ako je potrebno brzo a kvalitento koričenje.

Spiralnio koričenje plastičnom spiralom može se koristiti za povezivanje materijala sa maksimalno 450 listova (900 strana) do formata A3 (420 mm x 297 mm). U ponudi imamo veliki asortiman materijala za koričenje (folije, kartoni, spirale) čijom kombinacijom možete postići efektan izgled ukoričenog materijala.

Ukoliko morate u kratkom roku da povežete i prezentujete materijal a pri tom ne želite da odustanete od estetskih zahteva, ovo je idealan vid koričenja koji će ispuniti vaša očekivanja.

Spiralno koričenje plastičnom spiralom je najekonomičnija vrsta koričenja. Cena ovog vida koričenja je ubedljivo najprihvatljivija u odnosu na sve ostale vrste, kada se radi o malim tiražima.


KORIČENJE ŽIČANOM SPIRALOM

Jedno od koričenja koje imamo u ponudi jeste i žičano koričenje.

Ovakva vrsta koričenja predstavlja idealan metod za koričenje maturskih radova, brošura, seminarskih radova, bukleta, manjih udžbenika, poslovnih prezentacija, projekata, uputstava i dr.

Koričenje žičanom spiralom je predviđeno za materijale za koje je potreban prestižniji i efektniji izgled, visok kvalitet i elegancija. Ovakvu vrstu koričenja odlikuje i dugotrajnost.Materijal ukoričen žičanom spiralom može se otvoriti za skoro 360°. Maksimalan broj listova koji možete ukoričiti žičanom spiralom je 280, što znači 560 strana.

  •  Za razliku od plastičnih spirala koje se na povišenoj temperaturi deformišu, na žičanu spiralu temperatura ne utiče. Ukoričavanjem žičanom spiralom dokumente obezbeđujete od lomljenja, deformisanja i dajete Vašim dokumentima prestižan i profesionalan izgled.

Dokument koji je ukoričen žičanom spiralom izgleda reprezentativnije i čvršće. Žičano koričenje je pogodno za materijale koji su često u upotrebi kao što su jelovnici, karte pića, cenovnici i razna uputstva.

U ponudi imamo veliki izbor boja folija i kartona za koričenje, kao i razne veličine spirala.

Zašto mi?

  • > Brza usluga kopiranja
  • > Kratak rok štampanja
  • > Veliki asortiman pečata
  • > Izrada ključeva na licu mesta

Adresa:

Pratite nas!