Reklamni materijal

Izrada reklamnog materijala predstavlja brendiranje Vaše firme i dostupnost Vaše reklame na svim mestima. Pružanjem komercijalnih štamparskih usluga već dugi niz godina, imamo za cilj da svojim klijentima pomognemo u njihovim reklamnim i promotivnim naporima.

Ukoliko Vam je potrebno štampanje vizit karti, flajera, kataloga, brošura, pozivnica, plakata, banera, bilborda, cenovnika, nalepnica, članskih karti, majica, olovaka, upaljača, privezaka... uradićemo to za veoma kratko vreme. S obzirom na vrstu reklamnog materijala koji Vam je potreban štampaćemo ga na digitalnoj, ofset ili sito štampi.

S obzirom na sve češću potrebu klijenata da svu vrstu reklame i reklamnog materijala uradi na jednom mestu, i sebi uštedi vreme i eventualne komplikacije, omogućili smo Vam da ceo posao uradite na jednom mestu prepustivši nama taj deo posla.

Potreban reklamni materijal za štampu nam možete doneti lično ili poslati mail-om. Ukoli nemate ideju za izgled reklamnog materijala, naš dizajner će Vam napraviti najadekvatnije rešenje za potrebni promotivni materijal i uz adekvatnu pripremu za štampu će ga poslati u proces štampe. Vreme izrade promotivnog materijala zavisi od količine tiraža i potrebe za našim dizajnom.

Zašto mi?

  • > Brza usluga kopiranja
  • > Kratak rok štampanja
  • > Veliki asortiman pečata
  • > Izrada ključeva na licu mesta

Adresa:

Pratite nas!