Skeniranje

COPY CENTAR INDEX se bavi i skeniranjem svih vrsta dokumenata (SRA3  i A4 format). Skeniranje dokumenata je proces digitalizacije papirne dokumentacije i njihovo prevođenje u elektronski format. Takav format (digitalni zapis) je pogodan za kasniju digitalnu obradu, čuvanje (hard disk, USB, CD...) i prenos na računare, smart telefone, tablete. Savremena tehnologija na polju skeniranja dokumenata nam omogućava da sva dokumenta skeniramo bez obzira kojeg su oblika, da li su u boji ili ne, i da ih obradimo tako da svaki digitalni zapis dokumenta bude uverljiv kao original.

Elektronsku kopiju vaših dokumenata možemo arhvirati na USB-u, CD-u, eksternom hard disku ili Vam možemo poslati putem mail-a. Skenirane fajlove možete dobiti u JPG, TIF, PDF ili u nekom drugom formatu koji je Vama potreban.

Skeniranje fotografija

Skeniranje fotografija u visokoj rezoluciji i očuvanje kvaliteta fotografije. Skenirana fotografija može biti bolja i od originala. Skeniranjem fotografija možete trajno sačuvati Vaše uspomene. Ukoliko postoji potreba fotografiju možemo i retuširati (Photoshop) i ukloniti sa nje eventualne fleke, mrlje ili oštećenja.


PREDNOSTI SKENIRANOG DOKUMENTA:

> Dugotrajnost - Ne može se fizički oštetiti kao papir

> Lakše je prenositi dokumenta putem digitalog zapisa nego u rukama

> Brže i lakše pretraživanje Vašeg materijala i očuvanje slobodnog prostora od gomile dokumenataZašto mi?

  • > Brza usluga kopiranja
  • > Kratak rok štampanja
  • > Veliki asortiman pečata
  • > Izrada ključeva na licu mesta

Adresa:

Pratite nas!